Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Νέα στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ - Πολλαπλές οι αντιγραφές των αρχείων

Νέα στοιχεία για τις πολλαπλές αντιγραφές του πρωτότυπου USB stick αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διαβίβασαν προχθές στη Βουλή οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Πολλαπλές αντιγραφές του πρωτότυπου usb stick καταγράφονται στα έγγραφα των οικονομικών εισαγγελέων που διαβιβάστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος, οι αντιγραφές φαίνεται ότι είχαν ξεκινήσει μετά, αλλά και πριν από την παραλαβή της λίστας Λαγκάρντ από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

Οπως προκύπτει, αντίγραφα άρχισαν να δημιουργούνται στις 15 Απριλίου του 2009, πολύ πριν δηλαδή φτάσει η πρωτότυπη λίστα στα χέρια του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται με την αναπαραγωγή του ηλεκτρονικού αρχείου, που έγινε στη Γαλλία.

Επίσης, υπάρχει ημερομηνία αντιγραφής στις 4 και 5 Αυγούστου του 2010 ενώ η αντιγραφή που αφορά τον κ. Διώτη εντοπίζεται πως έγινε το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου 2011 στις 2 και 3 λεπτά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά συγκυρία την ώρα που δημιουργήθηκε το αντίγραφο γινόταν η σύσκεψη με τους κκ Διώτη και Βενιζέλο υπό τον Γ. Παπανδρέου, στην οποία κατα δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε ενημερώθηκε για την ύπαρξη λίστας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...