Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

LIVE: Στους δρόμους και πάλι οι εργαζόμενοι - «Φρούριο» η Βουλή

Σε αστυνομικό κλοιό από το πρωί η Βουλή, για το φόβο επεισοδίων κατά τις σημερινές διαδηλώσεις κατά των νέων μέτρων που τίθενται σε ψηφοφορία.

Οι συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ θα ξεκινήσουν σε λίγη ώρα, ενώ ήδη υπάρχει αρκετός κόσμος στο Σύνταγμα και την Ομόνοια.
Δεν κυκλοφορούν τρόλεϊ και λεωφορεία, το τραμ κυκλοφορεί από τις 12:00, ενώ Μετρό και ηλεκτρικός κυκλοφορούν από τις 15:00, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

Κλειστοί θα είναι οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και Ακρόπολη, ενώ κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος-έξοδος επί της οδού Αθηνάς του σταθμού στο Μοναστηράκι.

Σήμερα Τετάρτη, και αύριο Πέμπτη δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε ταξί.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα, ενώ δεν θα υπάρχει ούτε σύνδεση του Μετρό με το αεροδρόμιο.

Δεμένα στα λιμάνια και τα πλοία.

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρακαι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Στην απεργία έχουν δηλώσει συμμετοχή νοσοκομειακοί και οι ιδιώτες ιατροί, οι οδοντίατροι, οι υπάλληλοι των αστικών συγκοινωνιών, των ΕΛΤΑ, των τεχνικών επιχειρήσεων και των μεταφορών, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες.

Την παράταση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τις 18 Νοεμβρίου ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς.

Οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο κύκλος των κινητοποιήσεων θα συνεχιστεί με την πανευρωπαϊκή απεργία της 14ης Νοεμβρίου, ενώ τα συνδικάτα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

http://topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...