Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αυτές είναι οι 12 τρελές παροχές των υπαλλήλων της Βουλής



Ειδησεογραφικό site αποκαλύπτει σήμερα όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Αποκαλύπτει επίσης ότι το μίνι «πραξικόπημα» που έκαναν χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θα ενσωματωθούν στο ενιαίο μισθολόγιο, εξόργισε τον πρωθυπουργό σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε προς στιγμήν να δώσει εντολή για πολιτική επιστράτευση των υπαλλήλων.

Σε περίπτωση πολιτικής επιστράτευσης όποιος υπάλληλος δεν δεχθεί να εργαστεί απολύεται αυτόματα.

Ο πρωθυπουργός με την εκδήλωση του πραξικοπήματος των υπαλλήλων έδωσε εντολή να συνταχθεί και το σχετικό ΦΕΚ πολιτικής επιστράτευσης, αποφασισμένος να τελειώσει με τα προκλητικά προνόμια μιας συντεχνίας που εξοργίζει το κοινό αίσθημα.

Η απόφαση άλλαξε όταν ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανέφερε ότι για να επικυρωθεί το ΦΕΚ και να γίνουν οι κοινοποιήσεις σε κάθε υπάλληλο της Βουλής απαιτούνταν δύο ώρες. «Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστούν τα μέτρα» κατέληξε ο πρωθυπουργός και έδωσε εντολή στον Γιάννη Στουρνάρα να πάρει πίσω τη διάταξη αλλά να την επαναφέρει σύντομα.

Το μίνι-«πραξικόπημα»

Με τροποποίηση της τελευταίας στιγμής ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έφερε νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργούνται ειδικά προνόμια των παραχαϊδεμένων υπαλλήλων της Βουλής, που πολλές φορές έχουν προκαλέσει τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία. Το χθεσινοβραδινό μπάχαλο στο Κοινοβούλιο, το οποίο περιέγραψε αναλυτικά το iefimerida.gr, ανάγκασε τελικά την κυβέρνηση σε οπισθοχώρηση αλλά η τροπολογία θα επανέλθει στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ Tα προκλητικά προνόμια και τα τρελά λεφτά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...