Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τουρκικά ΜΜΕ: «Mιχαλολιάκος, ο Φύρερ της Ελλάδας θέλει πίσω την Κωνσταντινούπολη»

Έντονα αντέδρασε η τουρκική κοινή γνώμη στις δηλώσεις του προέδρου της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου για την Κωνσταντινούπολη και τις χαμένες πατρίδες στη Μικρά Ασία.

Η είδηση μεταδόθηκε από το ιδιωτικό κανάλι NTV και ανέφερε πως ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος της Ελλάδας, Χρυσή Αυγή δήλωσε σε συνέντευξη του πως «θα μπορούσαμε να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη σε λίγα χρόνια».

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα Χουριέτ επικαλείται το ερώτημα που έθεσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στον Νίκο Μιχαλολιάκο εάν δηλαδή είναι εφικτό ένα τέτοιο εγχείρημα, από τη στιγμή που εκεί ζουν πια 15 εκ Τούρκοι και μόνο 3.000 Ελληνορθόδοξοι;

Όπως επεσήμανε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής «οι Εβραίοι ίδρυσαν το κράτος τους σε εδάφη των προγόνων τους, το 1948, μετά από αιώνες. Δεν λέω ότι θα πρέπει να πολεμήσουμε τους Τούρκους με όπλα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Ελληνισμός υπήρξε στην Ανατολία, τον Πόντο και την Θράκη για αιώνες» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «οι καρδιές μας είναι με την Βασσιλίδα Πόλη. Ζήτω ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος!».

«Το προσωνύμιο του Μιχαλολιάκου είναι Φύρερ... και παραπέμπει στον Χίτλερ, αλλά ο ίδιος λέει πως δεν τον ενοχλεί», καταλήγει σχολιάζοντας η Χουριέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...