Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ηράκλειο: Χτυπούσε το κεφάλι του, έξω από το γραφείο του εισαγγελέα!

Το "έλα να δεις" έγινε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όταν οι αστυνομικοί οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα έναν 23χρονο...


ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ (07-06-2012) για οπλοκατοχή. Ένα αυτοσχέδιο γκλοπ και μια ξύλινη μαγκούρα "κουβαλούσε" στο φορτηγό αυτοκίνητό του ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ενώ αρχικά βρέθηκε "πάνω του" ένας σουγιάς.

Αστυνομικοί της ΟΕΑ Κρήτης και του ΤΑΕ Ηρακλείου σταμάτησαν τον 23χρονο στις Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου για έλεγχο, κι αφού βρήκαν "πάνω του" ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, συνέχισαν την έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου εντόπισαν το γκλοπ και τη μαγκούρα.

Κατά την προσαγωγή του στα Δικαστήρια, ωστόσο, ο νεαρός άνδρας ήταν εκτός εαυτού! Φώναζε αδιάκοπα εναντίον των αστυνομικών, που δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν! Ο 23χρονος, μάλιστα, φώναζε ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με κουκούλες, χωρίς να σεβαστούν πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον καθίσουν στις καρέκλες, έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, εκείνος όμως αντέδρασε, ακόμη και χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, ενώ επίσης αντέδρασαν ο πατέρας και ο αδερφός του, που βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο. Μάταια προσπαθούσε και ο δικηγόρος του να τον ηρεμήσει, ο 23χρονος συνέχιζε να φωνάζει, εκτός εαυτού!

Ακόμη και οι εισαγγελείς βγήκαν από τα γραφεία για να δουν τί συμβαίνει και προσέφεραν νερό στον 23χρονο, ο οποίος φώναζε ότι τον συνέλαβαν για μια βέργα που είχε ως βοσκός που είναι. Φώναζε επίσης ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο και θέλει τα φάρμακά του, αλλά και πως ... θα αυτοκτονήσει μέσα στο Δικαστήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...