Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μακελειό με σφαίρες και τραυματία σε μπαρ της Κω

Μέσα στα χωράφια που βρίσκονται έξω από την πόλη της Κω καταδίωκαν για αρκετή ώρα οι αστυνομικοί έναν 33χρονο Αλβανό, που νωρίτερα είχε ξυλοκοπήσει άγρια ένα νεαρό ομοεθνή του μέσα σε ένα μπαρ και είχε πυροβολήσει εναντίον του χωρίς να τον πετύχει!

Ο δράστης συνελήφθη, αλλά είχε προλάβει να… αποσυναρμολογήσει το πιστόλι και να σκορπίσει σε διάφορα σημεία τα κομμάτια του! Από αυτά, ως τώρα, έχουν βρεθεί ένα εξάρτημα του όπλου, ένας κάλυκας και μια σφαίρα. Ο 33χρονος, που είναι υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κρατείται και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοκατοχή- οπλοχρησία.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Ασφαλείας Κω αναζητούν έναν 27χρονο Αλβανό συνεργό του δράστη. Οι δυο τους είχαν μπει στο μπαρ όπου διασκέδαζε ο 22χρονος ομοεθνής τους και τον χτύπησαν άγρια με γροθιές. Όταν ο 33χρονος τον πυροβόλησε, ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας έξω από το κατάστημα, αλλά τον ακινητοποίησαν με την απειλή του όπλου και τον χτύπησαν ξανά. Στη συνέχεια, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος αναζητούμενος και τράπηκαν σε φυγή. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κω, όπου νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...