Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σισμανόγλειο: Έκλεβαν το φαγητό των ασθενών!

Περισσότεροι από 750 κιλά κρέατος και μεγάλες ποσότητες τυριών «έκαναν φτερά» από τις αποθήκες του Σισμανόγλειου νοσοκομείου μόλις σε ένα μήνα όπως προέκυψε από σχετικό πόρισμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», η διοίκηση του νοσοκομείου μετά τη διαπίστωση διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, εξετάζοντας συνολικά 6 υπαλλήλους του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς έφεραν την ευθύνη της διακίνησης των τροφίμων.

Ωστόσο από τον πρώτο έλεγχο δεν βρέθηκε με σαφήνεια ποιος ακριβώς επωφελήθηκε από την κλοπή, γι' αυτό και από χθες, Δευτέρα, ξεκίνησε νέος, πιο λεπτομερής έλεγχος. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη «αφαίμαξη» τροφίμων - όπως όλα δείχνουν - ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, εκτός βέβαια από την περικοπή κονδυλίων, που το Σισμανόγλειο για ένα διάστημα δεν μπορούσε να προσφέρει τα απαραίτητα είδη τροφίμων και κρέατος στους ασθενείς του.
Εξετάζεται ακόμη και η εμπλοκή προσώπων εκτός Σισμανογλείου, αφού δεν αποκλείεται τα τρόφιμα με διάφορους μεσάζοντες να μεταπωλούνταν σε επιχειρήσεις ή σε άλλες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...