Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η απιστία απόστρατου αξιωματικού... του βγήκε... ξινή!

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11, όταν η αστυνομία Φθιώτιδας δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν 50χρονο απόστρατο αξιωματικό... 


Ο 50χρονος τρομοκρατημένος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν στην περιοχή της Ροδίτσας και με την απειλή δυο καλάσνικοφ και ενός πιστολιού του πήραν το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τον έδεσαν σε ένα δέντρο.

Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, σήμανε συναγερμός. Στήθηκαν μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία και αστυνομικοί οπλισμένοι "χτένιζαν" όλη τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας αλλά και της ανατολικής Φθιώτιδας για τον εντοπισμό των δραστών και του ασημί αυτοκινήτου που πήραν από το θύμα.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι το "θύμα" να πει την αλήθεια στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή δεν υπήρξαν καλάσνικοφ και ληστές, αλλά ένα ροζ ραντεβού με μια "φίλη" του Αλβανίδα, το οποίο δεν εξελίχθηκε όπως αυτός το ονειρευόταν.

Σύμφωνα με τα όσα τελικά εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ο 50χρονος, είχε πάει με τη "φίλη" του σε αγροτικό δρόμο μεταξύ της Μαγνησίας και της Ροδίτσας, κοντά στις γραμμές του τρένου.

Στις 10.30 το βράδυ εμφανίστηκαν 3 άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα ομοεθνείς της φίλης του, οι οποίοι αφού τον έδεσαν σε ένα δέντρο, πήραν το αυτοκίνητό του μαζί με την Αλβανίδα και εξαφανίστηκαν.

Όταν, μετά από 40 λεπτά περίπου, κατάφερε να λυθεί, περπάτησε μέχρι το περίπτερο στην πλατεία της Νέας Μαγνησίας και πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία.

Έτσι φοβούμενος να πει για το ροζ ραντεβού, αφού είναι παντρεμένος, σκαρφίστηκε την ιστορία με τα καλάσνικοφ και τους κακοποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...