Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Φωτιά στο αστυνομικό τμήμα προσπάθησε να βάλει 55χρονη στη Θεσπρωτία

Πριν φτάσει στο τμήμα είχε ήδη κάψει το στέγαστρο σε σπίτι συγγενή της με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές. Πέρσι είχε κλέψει τον γερανό του δήμου επειδή της είχε πάρει το αυτοκίνητο.

Κρατώντας ένα μπουκάλι με βενζίνη και ένα τσεκούρι, η 55χρονη γυναίκα απειλούσε όποιον έβρισκε μπροστά της. Κατάφερε μάλιστα να πλησιάσει το αστυνομικό τμήμα Πέρδικας και να περιλούσει ένα μεγάλο κομμάτι του εξωτερικού χώρου στο οποίο ήταν έτοιμη να βάλει φωτιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν ωστόσο να την ακινητοποιήσουν εγκαίρως και στη συνέχεια να την συλλάβουν.

Η 55χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας καθώς εκκρεμεί και καταγγελία συγγενή της σύμφωνα με τον οποίο του είχε κάψει λίγο νωρίτερα ένα στέγαστρο του σπιτιού του επειδή είχαν οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες η γυναίκα αυτή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή. Στις 31 Αυγούστου 2001 ο εισαγγελέας είχε αποφασίσει ότι έπρεπε η 55χρονη να εγκλειστεί στη ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Είχε καταφέρει να μπει στο συνεργείο όπου γερανός είχε μεταφέρει το πολυτελές αυτοκίνητό της -το οποίο ήταν παράνομα σταθμευμένο στην κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας- και να το κλέψει μαζί. Μαζί με τον γερανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...