Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ανδρόγυνο τα έκανε γυαλιά- καρφιά στη Νέα Μανωλάδα

Γυαλιά- καρφιά, με «θύμα» ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος της Βάρδας, τα έκανε προχθές το μεσημέρι μία 28χρονη στη Νέα Μανωλάδα, η οποία δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικό όταν μετέβη στο σημείο για να επιληφθεί καταγγελίας ενώ στο περιστατικό ενεπλάκη και ο 30χρονος σύζυγός της.
Όλα ξεκίνησαν όταν Βούλγαρος που διαμένει στη Νέα Μανωλάδα τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Βάρδας και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας γιατί είχε διαπληκτιστεί με έναν 30χρονο και την 28χρονη σύζυγό του, οι οποίοι σημειωτέον είναι και γείτονές του.

Κυνήγησαν ανήλικη για να τη χτυπήσουν
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο αλλοδαπός, ο άνδρας και η γυναίκα του είχαν κυνηγήσει την ανήλικη κόρη του για να τη χτυπήσουν, ισχυριζόμενοι, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του, ότι είχε μπει μέσα στο σπίτι τους και τους έκλεψε. Κάτι που όπως αποδείχθηκε στην πορεία δεν ισχύει, γιατί η ανήλικη πήγε απλώς κοντά στο σπίτι τους για να παίξει.
Όταν αστυνομικοί με ένα περιπολικό έφθασαν στο σημείο για να λύσουν την παρεξήγηση και κατά την ώρα που προσπαθούσαν να διευθετήσουν το θέμα με τον 30χρονο, η 28χρονη καταφέρθηκε κατά των αστυνομικών, άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της και η 28χρονη έδωσε και μία γροθιά στο στήθος του ενός αστυνομικού. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά κινήθηκε στην πίσω πλευρά του περιπολικού και χτυπώντας το πίσω παρμπρίζ με μία πέτρα όπως δείχνουν τα πράγματα, το έσπασε.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...