Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Πυροβόλησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού! - Σοβαρά επεισόδια στη Θήβα

Οπαδοί των “πρασίνων” που πήγαιναν με πούλμαν στην Λιβαδειά για τον αγώνα της ομάδας του συνεπλάκησαν με τσιγγάνους σε καταυλισμό, λίγο έξω από την Θήβα, με αποτέλεσμα δύο τραυματίες από πυροβολισμό με καραμπίνα!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Πυρί, λίγο έξω από την Θήβα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τσιγγάνους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οπαδοί που μετέβαιναν σε τέσσερα αυτοκίνητα(και όχι σε πούλμαν όπως αρχικά είχε διαρρεύσει) στην Λιβαδειά για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό, κατέβηκαν από τα οχήματα επειδή είδαν σε έναν καταυλισμό 1500 τσιγγάνων σημαίες του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί επιτέθηκαν στους τσιγγάνους και ακολούθησαν βίαιες συμπλοκές, ενώ τα πράγματα ξέφυγαν όταν κάποιος από τον καταυλισμό έβγαλε καραμπίνα και άνοιξε πυρ εναντίον των οπαδών.
Από τα σκάγια τραυματίστηκαν δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής έχοντας ελαφρά τραύματα στην πλάτη.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο ενώ η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή.

Ακούστε τι είπαν στο NewsIt.gr από τα επείγοντα του Νοσοκομείου της Θήβας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...