Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Παίζανε μπάλα με το κεφάλι Πακιστανού», αποκαλύπτει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής

«Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι», λέει χαρακτηριστικά


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης των χρυσαυγιτών έδωσε ένα πρώην μέλος της οργάνωσης, το οποίο αποκάλυψε σκληρά περιστατικά βίας κατά αλλοδαπών, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα που επικαλείται τη μαρτυρία του πρώην μέλους της ΧΑ τα νεοφώτιστα μέλη όταν δρούσαν με επιτυχία, επιβραβεύονται και ο «ηρωισμός» τους καταγραφόταν σε ειδικό τετράδιο. «Χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση», υποστηρίζει το πρώην μέλος.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές όμως δεν έχουν τέλος: «Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι». Προσθέτει πως «για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς».

Όπως αναφέρει τα ρόπαλα και τα κλομπ τα έκρυβαν είτε στο κτίριο της οργάνωσης, είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής. Κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την Αστυνομία, ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής.

Όπως λεει η εφημερίδα, "ως δια μαγείας κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την αστυνομία ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής.

Επιπλέον δίνει ακριβείς περιγραφές και για τα μηχανοκίνητα τάγματα της οργάνωσης που λέγονται Innova από την μάρκα των μηχανών που χρησιμοποιούν.

Το συγκεκριμένο τάγμα παρομοιάζεται με το μηχανοκίνητο σώμα της ΕΛΑΣ που επεμβαίνει αν υπάρχει θέμα.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός που καταγγέλλει για την ομάδα Κένταυρος. Πρόκειται για τους ανήλικους της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου και την εκπαίδευση που γοητεύει τους νέους.

Για τον 45χρονο δράστη που τον γνώρισε μπήκε στην ομάδα το πρώην μέλος της Χρύσης Αύγηςαπορεί πως έφτασε να κάνει δολοφονία και συμπληρώνει πως η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι οτι πήρε εντολή για να παει να σκοτώσει. "Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι", λεει χαρακτηριστικά.

Το πρώην μέλος τονίζει ακόμα ότι υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι τη Νίκαια φωνάζουν για να "καθαρίσει".

Λέει ακόμα ότι τα ίδια άτομα που συμμετείχαν στο φονικό, συμμετείχαν και στην επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα και σημειώνει ότι πολλά άτομα αποχώρησαν από τη ΧΑ, για τις κλεψιές και τους τραμπουκισμούς. «Εθνικιστής δεν σημαίνει σκοτώνω τον άλλον» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...