Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλαλητήρια στο Κερατσίνι - Ενταση, συνθήματα, προπηλακισμοί

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.


«Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακούγονται στο συλλαλητήριο στο οποίο συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, εργατικά συνδικάτα, και απλοί πολίτες εκφράζοντας την οργή τους για τη δολοφονία του άτυχου ράπερ.


Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων». «Ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη τα λόγια του ποιητή «τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, και ενώ ήδη είχε συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος διαδηλωτών στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος έπεσε θύμα ακραίων προπηλακισμών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο κ. Καμμένος δέχτηκε φραστική επίθεση και προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι και τελικά φυγαδεύτηκε με μοτοσυκλέτα συνεργάτη του. «Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες» ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι στο συνοδευτικό αυτοκίνητο, ενώ ο Πάνος Καμμένος φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη. Κατά άλλες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Tovima.gr διαδηλωτές, του αντεξουσιαστικού χώρου, απώθησαν φωτορεπόρτερ και κάμεραμεν στους οποίους, ζήτησαν να κλείσουν τις κάμερες.Μάλιστα, προπηλακίστηκε ιταλός φωτορεπόρτερ, από τον οποίον ζητήθηκε να κλείσει την κάμερά το υ αλλά και να σβήσει το περιστατικό με τον κ. Καμμένο, εάν το είχε καταγράψει

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...