Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ζητιάνος σκότωσε ζητιάνο για... λίγα ευρώ

 Ζητιάνος ήταν τελικά ο ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του 65χρονου, επίσης ζητιάνου και αστέγου που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, χτυπημένος με σιδηρογροθιά στο κεφάλι. Ο συνεργός του δράστη δεν ήταν άλλος από τον... ανιψιό του. 


Ο 65χρονος άστεγος, βουλγαρικής καταγωγής,  βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Οπως έγινε γνωστό, οι δράστες, αφού έδεσαν το θύμα τους με σκοινί, στη συνέχεια τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι, καταφέροντάς του αλλεπάλληλα τραύματα στο κεφάλι, με συνέπεια να προκαλέσουν το θάνατό του.

Ως δράστες του εγκλήματος, κατηγορούνται δύο ομοεθνείς του θύματος. Πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα, ο οποίος συνήθιζε, επίσης, να ζητιανεύει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και τον 26χρονο ανιψιό του, οι οποίοι συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές.

Κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς, στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν 200 ευρώ σε κέρματα, μέρος των οποίων, είχε αφαιρέσει από το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...