Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Σάλος με το ομοφυλοφιλικό φιλί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Ρίζοβα και Φίροβα περί ου ο λόγος, αντάλλαξαν πάνω στη χαρά τους (ή μήπως όχι;) ένα φιλί στο στόμα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αφήνοντας τις συναθλήτριες τους μάλιστα σαστισμένες, όπως και το υπόλοιπο κοινό, να τις κοιτούν με βλέμμα απορίας

Ήταν έκφραση χαράς ή απάντηση στην Ελένα Ισινμπάγεβα, για το σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις περί γκέι; Ό,τι κι αν συμβαίνει, οι δύο Ρωσίδες τράβηξαν τα βλέμματα με το καυτό φιλί τους στο Παγκόσμιο της Μόσχας.

Η ομοφυλοφιλία και το θέμα των γκέι απασχόλησε έντονα τη Ρωσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας τα τελευταία 24ωρα και οι δύο Ρωσίδες πρωταθλήτριες στα 4Χ400 μ. φρόντισαν να παιχτεί ένα ακόμα επεισόδιο.

Θυμίζουν ότι μόλις πριν από τρεις ημέρες η Ελένα Ισινμπάγεβα είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις της για τους γκέι, έπειτα από την κίνηση της Έμας Γκριν να βάψει τα νύχια της στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Με αυτό τον τρόπο η Σουηδή αθλήτρια του ύψους ήθελε να συμπαρασταθεί στον άτυχο γκέι που βιάστηκε από νεοναζί μέχρι θανάτου, ωστόσο η κίνησή της αυτή θεωρήθηκε προσπάθεια προώθησης της ομοφυλοφιλίας, κάτι που απαγορεύεται δια νόμου στη Ρωσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...