Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό από αμέλεια στο Δήλεσι Βοιωτίας

Ενας 76χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί για εμπρησμό από αμέλεια για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή, στο Δήλεσι Βοιωτίας. Η σύλληψη έγινε με τη διαδικασία του αυτοφώρου και ο δράστης θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επίσης, επιβλήθηκαν ποινές στον 44χρονο ιδιοκτήτη φούρνου και ψησταριάς και στον 21χρονο υπάλληλό του που συνελήφθησαν για εμπρησμό από πρόθεση, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική περιοχή στον Άγιο Γεώργιο Κορωπίου.

Συγκεκριμένα, στον 21χρονο αλλοδαπό επιβλήθηκε φυλάκιση 37 μηνών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 4.500 ευρώ και στον 44χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής, εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πακιστανός υπάλληλος μετέβη στην δασική περιοχή του Αγίου Γεωργίου με ένα μοτοποδήλατο που είχε πάρει από τον εργοδότη του για εξωτερικές εργασίες. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, το δίκυκλο άρπαξε φωτιά.

Ο Πακιστανός έφυγε, παίρνοντας μαζί του την πινακίδα κυκλοφορίας, ξαναγύρισε στην ψησταριά του εργοδότη του όπου συνέχισε να εργάζεται.

Η φωτιά στο μεταξύ επεκτάθηκε στο δάσος και απείλησε να πάρει διαστάσεις, τέθηκε όμως έγκαιρα υπό έλεγχο.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη και ο 44χρονος που απασχολούσε τον Πακιστανό, ο οποίος φέρεται ότι γνώριζε το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...