Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πρωτοφανή επεισόδια σε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πεύκη

Απίστευτες σκηνές βίας έζησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όσοι βρέθηκαν στον τόπο των επεισοδίων που έκαναν την εμφάνισή τους σε αγώνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πεύκη και μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις μαχαιρωμένοι, αλλά ευτυχώς διέφυγαν τον κίνδυνο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από το τέλος του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Δ' Εθνική, μεταξύ της Πεύκης και του Περαμαϊκού. Στο 87ο λεπτό ο Περαμαϊκός σημείωσε γκολ μειώνοντας το σκορ σε 2-1 και ξαφνικά κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην εξέδρα κρατώντας μαχαίρια, καδρόνια και λοστούς και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Περαμαϊκού.

Από τις μάχες σώμα με σώμα τρεις οπαδοί του Περάματος μαχαιρώθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό (ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και τέταρτος τραυματίας.

Και μπορεί οι κουκουλοφόροι να αποχώρησαν από το γήπεδο, αλλά τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στους γύρω δρόμους με ανταλλαγή φωτοβολίδων και βόμβες μολότοφ, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα, ακόμα και πυρκαγιά στα γύρω δέντρα.

Πάντως, είναι χαρακτηριστικό, ότι ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για «ραντεβού» χούλιγκαν και συνδέουν τα επεισόδια με τη «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στην περιοχή έφτασε με καθυστέρηση μια διμοιρία ΜΑΤ, όταν όμως οι χούλιγκαν είχαν ήδη εξαφανιστεί με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Περαμαϊκού να κατηγορούν την αστυνομία για τη μη λήψη έγκαιρων μέτρων ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...