Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ένας ακόμη καταζητούμενος για τον «φόνο του facebook»

Ενας 27χρονος, καταζητούμενος για τη ληστεία και δολοφονία του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη, στις 13 Απριλίου 2013, συνελήφθη την Τετάρτη στο Ιλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζεφυρίου.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Το έγκλημα έγινε γνωστό ως ο «φόνος του facebook». Ο άτυχος 30χρονος είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος στο υπνοδωμάτιό του.

Δράστες ήταν τέσσερα άτομα, ένας 20χρονος, δύο 27χρονοι και μία 24χρονη. Ο 20χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν στις 4 Μαΐου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενοι από τη Γερμανία, όπου είχαν διαφύγει. Εξακολουθεί να διαφεύγει ο δεύτερος 27χρονος.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία. Η 24χρονη γνώρισε το θύμα μέσω facebook, έγιναν «φίλοι» και αφού πληροφορήθηκε την καλή οικονομική του κατάσταση, μαζί με τους υπόλοιπους δράστες αποφάσισαν να επιδιώξει να τον συναντήσει με στόχο να τον ληστέψουν.

Την ημέρα της ληστείας, μετέβη στο σπίτι του θύματος και σε ανύποπτο χρόνο άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Οι δράστες, εισήλθαν στην οικία του θύματος και κατά τον χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του.

Οι τηλεφωνικοί διάλογοι μεταξύ των δύο βασικών κατηγορουμένων  που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είχαν προκαλέσει σοκ.

Κατηγορούμενος: Μωρό μου, να σου κάνω μια ερώτηση; Ακου με λίγο, να σου κάνω μια ερώτηση; Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάνει φόνο, εσύ πώς το βλέπεις αυτό, πώς το νιώθεις; Μ' αγαπάς ακόμα; ήθελα να σε ρωτήσω.
Κατηγορούμενη: Εννοείται πως σ' αγαπάω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...