Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά απαραίτητη η ομπρέλα και τη Δευτέρα

Η θερμοκρασία μπορεί να παρουσιάσει μικρή άνοδο, αλλά η ομπρέλα θα είναι απαραίτητο αξεσουάρ και τη Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, αναμένονται αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Μακεδονία βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, αναφέρει η πρόγνωση για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις θα έχει και η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...