Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΤΩΡΑ - Στον ανακριτή ξανά, ο Γιώργος Ρουπακιάς

Στον ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής βρίσκεται από τις 9 το πρωί, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. 


Ο Ρουπακιάς, που είναι κρατούμενος για το έγκλημα στο Κερατσίνι, κλήθηκε να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από όλο το υλικό που συνέλεξαν οι ανακριτές της υπόθεσης, φαίνεται ενεργή συμμετοχή του Ρουπακιά στην δομή της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αξιολογούνται καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος έχει εμπλακεί και σε άλλες «επιχειρήσεις της Χρυσής Αυγής».

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε την Τρίτη συμπληρωματικά, ο ήδη προσωρινά κρατούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Άγγος.

Οι ανακριτές της υπόθεσης εξετάζουν με προσοχή δεκάδες αιτήματα προσώπων από όλη την Ελλάδα που ζητούν να καταθέσουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες, ώστε να αξιολογηθούν εκείνα που θα κληθούν να φέρουν σημαντικά στοιχεία για την πορεία της υπό διερεύνηση υπόθεσης.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό, ζητήθηκε τόσο από το ΣΔΟΕ, όσο και από την Αρχή Καταπολέμησης για το «ξέπλυμα χρήματος» πλήρης οικονομικός έλεγχος με άνοιγμα λογαριασμών για το κόμμα και τους κατηγορούμενους βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...