Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Κέντρο στη Χαλκιδική «έσπασε» το λουκέτο του ΣΔΟΕ και λειτούργησε κανονικά (video)

Φαίνεται πως οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ είναι «ψιλά γράμματα» για τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας Χαλκιδικής που αγνόησαν το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν το παραπάνω πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις.

Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή. Οι ιδιοκτήτες δεν φάνηκε να τρομάζουν και πολύ από το λουκέτο του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, όπως αναφέρει το seleo.gr.



Οι αντιδράσεις 

O Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, μιλώντας στο Mega είπε ότι δύο εκ των υπευθύνων του καταστήματος συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ οι ελεγκτές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. «Είμαστε στη διαδικασία να επανακλείσουμε το μαγαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, σε διαθεσιμότητα τέθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσάνδρειας, καθώς του καταλογίζονται ευθύνες σχετικά με το φιάσκο της επαναλειτουργίας του νυχτερινού κέντρου παρά το 48ωρο λουκέτο του ΣΔΟΕ.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...