Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Πέτρος Φυσσούν: Που βρήκε «καταφύγιο» μετά τον εφιάλτη της έξωσης και την περιπέτεια υγείας !

Ο Πέτρος Φυσσούν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και τώρα μένει σε φιλικό σπίτι, αφού η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος τους έκανε έξωση.

Σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Λυκόβρυσης, λίγα μόλις λεπτά από τη μονοκατοικία όπου ζούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα περάσει τις επόμενες μέρες ο ηθοποιός.

Εκεί βρήκαν καταφύγιο, στο σπίτι μιας φιλικής οικογένειας που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί, μέχρι να κοπάσει η μπόρα και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

"Δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι ο Πέτρος ήταν στο νοσοκομείο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μας έδωσε τελεσίγραφο να μαζέψουμε τα πράγματα μέχρι τη Δευτέρα, γιατί θα φύγει για spa στο Παρίσι και θα επιστρέψει, όπως μας είπε, στις 25 του μηνός. Λέει ότι δεν αντέχει τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, την κατηγορεί κόσμος ακόμη και στον δρόμο, και φεύγει για να ξεχαστεί το θέμα" αποκαλύπτει η σύζυγός του, Νικολέτα Φυσσούν, στην "Espresso"! "Να είναι καλά ο πατήρ Βασίλειος, ο οποίος πήρε τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια και της είπε να είναι εκεί, διότι με ακόμη μία περιπέτεια θα κατέληγα και εγώ στο νοσοκομείο" τόνισε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...