Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Οικογενειακό δράμα στο Άργος: Πυροβόλησε στο κεφάλι την ανήλικη κόρη του!



Βαριά τραυματισμένη η 17χρονη - Μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομεία της Αθήνας - Ο 47χρονος πατέρας φέρεται  να έχει αυτοπυροβοληθεί


Σοκάρει την κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της, λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους.


Η 17χρονη έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης ξεκινά η διακομιδή της σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Αστυνομικοί από το Αργος ερευνούν το σημείο που πυροβολήθηκε η κοπέλα στην λαϊκή αγορά της πόλης του Άργους . 


O πατέρας από την πόλη του Άργους πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο κέντρο της πόλης μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών. 

Ο πατέρας(γνωστός επιχειρηματίας του Άργους) με την 17χρονη κόρη του έτρωγαν μαζί σε μαγαζί πέριξ της λαϊκής αγοράς του Άργους, η κόρη πήγε να πάρει τσιγάρα και γι άγνωστους έως τώρα λόγους ο πατέρας την ακολούθησε και την πυροβόλησε δύο φορές , μια σφαίρα βρήκε την κοπέλα στον αυχένα και δεύτερη στο πρόσωπο

Ο δράστης και πατέρας του θύματος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο που είχε πυροβολήσει την κόρη του. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του να τον συλλάβουν σοβαρά τραυματισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...