Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε αστυνομικό στη Σαντορίνη

Στην Κόρινθο εντόπισαν τελικά οι αστυνομικοί τον άνδρα που τραυμάτισε στο πόδι 29χρονο αστυνομικό και κατάφερε να φύγει σαν κύριος με προγραμματισμένο αεροπορικό δρομολόγιο

Στην Κόρινθο εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη ο 40χρονος που καταζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Αυγούστου και μετά από λεκτικό διαξιφισμό με δύο εκτός υπηρεσίας αστυνομικούς, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους τραυματίζοντας έναν 29χρονο αστυφύλακα στο πόδι.

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, και παρά το γεγονός ότι τον αναζητούσε όλη η αστυνομική δύναμη της Σαντορίνης, πήγε σαν... κύριος στο αεροδρόμιο, επιβιβάστηκε στο προγραμματισμένο δρομολόγιο χωρίς να τον ελέγξει κανείς και έφυγε για Αθήνα, όπου επίσης αποβιβάστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» δίχως τον παραμικρό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος εντοπίστηκε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που διέθεσε τεχνικά μέσα, και είχε τεθεί σε παρακολούθηση, οπότε σήμερα έγινε επιχείρηση και συνελήφθη στην Κόρινθο, ενώ ερχόταν προς Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος άνδρας που επίσης συμμετείχε στον τσακωμό και φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο γκλοπ, είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά το περιστατικό ενώ οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...