Τρίτη 1 Μαΐου 2012

«Θα ακυρώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών»- «Να κάνετε αντάρτικο στα βουνά»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής NETWEEΚ της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ, ο κ.Παφίλης είπε πως το ΚΚΕ δε θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής και γι αυτό από την επόμενη κιόλας μέρα θα κατεβάσουν τον κόσμο στο δρόμο για να το ακυρώσει.

Οι δηλώσεις του κυρίου Παφίλη εξόργισαν τον τόσο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, όσο και τον Χρήστο Παπουτσή που ήταν στο πάνελ. Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία απευθυνόμενος προς τον υποψήφιο του ΚΚΕ τον ρώτησε εάν ονειρεύεται ένα νέο 1917 για να του απαντήσει ο κ.Παφίλης ότι ο λαός θα κάνει και πάλι επανάσταση. Αμέσως ο κ.Σπηλιωτόπουλος του είπε «τότε να πάρετε τα όρη και τα βουνά και να κάνετε αντάρτικο».

Στον καβγά μπήκε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής υποστηρίζοντας πως τα λεγόμενα του κ.Παφίλη προσβάλουν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς.

Η κόντρα συνεχίστηκε πάντως με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο να ρωτά τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ γιατί το κόμμα του κατεβαίνει στις εκλογές, αφού δε σκοπεύει να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Με τον κ.Παφίλη να του απαντά «γιατί έτσι θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...