Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Connie Pantazis: H "καυτή" κόρη του Λε-Πα!

Βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά της και δεν θέλει να την... ενοχλεί κανείς! Η Κωνσταντίνα (ή Connie επί το αγγλικότερον), κόρη του Λευτέρη Πανταζή, έχει τόσο πολύ αφοσιωθεί στις μουσικές σπουδές της στο Μαϊάμι, που έβαλε σε... καραντίνα τον καλό της μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα με το πτυχίο της.

Η Κωνσταντίνα Πανταζή, είκοσι ενός χρόνων σήμερα, έχει πέσει με τα μούτρα στα μαθήματά της στο Πανεπιστήμιο στο Μαϊάμι, όπου φοιτεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Το πανέμορφο κορίτσι με το ανοιχτόχρωμο βλέμμα και την έντονη προσωπικότητα (η οποία πολλές φορές... ξαφνιάζει ακόμα και τον ίδιο τον μπαμπά της, όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος) διατηρεί δεσμό με έναν νεαρό φοιτητή της Ιατρικής στην Ελλάδα.

Το γεγονός όμως ότι η Connie αγαπάει πολύ τις σπουδές που κάνει και θέλει να τις ολοκληρώσει με επιτυχία την οδήγησε στην απόφαση να βάλει στην ένδειξη... stand by τα ερωτικά της.

«Εστειλε στον αγαπημένο της ένα μήνυμα στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ του έλεγε να μην την ενοχλήσει ξανά μέχρι να γυρίσει πίσω...» αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής» άτομο από το στενό της περιβάλλον.

Η Connie Pantazis (αυτό είναι το όνομα που χρησιμοποιεί στην Αμερική) αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται για να πρωταγωνιστήσει σε ένα μιούζικαλ που ανεβάζουν οι συμφοιτητές της στο πανεπιστήμιο.

Το λατρεμένο βλαστάρι του ΛΕ-ΠΑ. έχει ιδιαίτερη έφεση στα καλλιτεχνικά και προς το παρόν αποκτάει γνώσεις σε όλη την γκάμα της Τέχνης, όπως είναι ο χορός, το τραγούδι, η υποκριτική, ο κινηματογράφος, ακόμα και η σκηνοθεσία. Οσο για τον ποιο δρόμο θα ακολουθήσει, αυτό θα το δείξει ο χρόνος.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...