Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Έψαχνε την μάνα και την αδελφή του και τις βρήκε στο "γυαλί"...

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.


Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, το άνοιγμα των πακέτων φέρνει συνταρακτικές αποκαλύψεις κι ένα μεγάλο μάθημα ζωής.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας νεαρός άνδρας που έρχεται με την ελπίδα να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική του οικογένεια. Ο Βασίλης έμαθε στα 18 του από την ανάδοχη μητέρα του ότι είναι υιοθετημένος. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα έγγραφα της υιοθεσίας του, γκρεμίστηκε όλος του ο κόσμος. Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ και μελέτησε καλύτερα τη δικαστική απόφαση, ανακάλυψε ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Από τότε η ανάγκη του να βρεθεί με τη βιολογική του οικογένεια έγινε πιο έντονη, αφού του είχε λείψει πολύ η αδερφική αγάπη. Ο αποστολέας τα τελευταία χρόνια, ψάχνει εντατικά για τη μητέρα και τον αδερφό του, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τα ερωτηματικά που κουβαλάει μέσα του από όταν έμαθε την αλήθεια είναι μεγάλα και περιμένει απαντήσεις. Πώς θα αντιδράσει σε αυτά που θα ακούσει; Θα είναι η συνάντηση με τη βιολογική του οικογένεια όπως τη φανταζόταν; Πώς θα διαχειριστούν οι δύο πλευρές, τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, θα παραδώσει ένα μεγάλο μάθημα ζωής. Η Κατερίνα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να ευχαριστήσει την οικογένεια που της χάρισε μια δεύτερη ζωή και να στείλει το δικό της μήνυμα για τη σημασία της δωρεάς οργάνων. Ένα τραγικό ιατρικό λάθος που συνέβη στα παιδικά της χρόνια, την ακολούθησε σε όλη της τη ζωή, μέχρι που έφτασε να μετρά αντίστροφα για το τέλος… Όμως η μεγαλοψυχία δύο γονιών από τα Γιάννενα που έχασαν την κόρη τους με ξαφνικό τρόπο κι αποφάσισαν να χαρίσουν τα όργανά της προκειμένου να σωθούν άλλες ζωές, της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Οι δυο πλευρές βρέθηκαν τυχαία πριν ένα χρόνο και διατηρούν τηλεφωνική επαφή. Μάλιστα φέτος το Πάσχα είχαν κανονίσει να συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά. Η αποστολέας όμως επιθυμεί να επισπεύσει αυτή την συνάντηση και παράλληλα να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα. Μια συνάντηση που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...