Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η Βλαβιανού ανακάλυψε τον "Μυστηριώδη Mr. LOVE", Νίκο Ψαρρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στο Θέατρο Γκλόρια, ανεβαίνει το έργο “Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE” , που γράφτηκε το 1997 απο την Αγγλίδα Karoline Leach, σε μετάφραση Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθετημένο απο την Λίλλυ Μελεμέ, με τους Νίκο Ψαρρά και Νικολέτα Βλαβιανού.
 
“Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE” «είναι μια αριστουργηματική μαύρη κομεντί λεπτών ψυχολογικών αποχρώσεων και μεταμορφώσεων, με σπινθηροβόλο, καυστικό χιούμορ και καθηλωτική ατμόσφαιρα», έγραψε η σκηνοθέτης Λίλλυ Μελεμέ.

Αν και γραμμένο το 1997, το έργο μας ταξιδεύει 100 χρόνια πρίν, στο Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα, για να μας διηγηθεί μια απίστευτα διασκεδαστική και ταυτόχρονα βαθιά συγκινητική ερωτική ιστορία ενός αταίριαστου ζευγαριού. Μια ιστορία που ισσοροπεί επικίνδυνα στην κόψη του ξυραφιού, με έντονα στοιχεία ψυχολογογικού θρίλερ, με απροσδόκητες ανατροπές που κόβουν την ανάσα.

Ο Τζώρτζ Λάβ, ο μυστηριώδης γόης του τίτλου, ώς επαγγελματίας εραστής σαγηνεύει με μοναδικό τρόπο απελπισμένες πλην ευκατάστατες γυναίκες, τις παντρεύεται και τους προσφέρει μια ονειρεμένη πρώτη νύχτα γάμου και την αμέσως επόμενη ημέρα τις εγκαταλείπει αφού πρώτα έχει αρπάξει όλα τα χρήματά τους. Mια τυχαία συνάντηση με μια ασήμαντη καπελού την Αδελαίδα, η οποία όμως φοράει ένα σημαντικής αξίας κόσμημα, ανατρέπει και διαταράσσει τις ισορροπίες του, με αμείωτη ένταση και σασπένς, με έκβαση που παραμένει αμφίρροπη, κυριολεκτικά, μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Παίζουν: Νίκος Ψαρράς (Mr. LOVE), Νικολέτα Βλαβιανού (Αδελαίδα)
Μετάφραση: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Λίλλυ Μελεμέ
Σκηνικά-Κοστούμια: Νατάσα Παπαστεργίου
Επιμέλεια Κίνησης: Μόνικα Κολοκοτρώνη
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Παραστάσεις: Δευτέρα ώρα 9:15 μ.μ – Τρίτη ώρα 8 μ.μ.
Διάρκεια έργου : 2 ώρες με 15 λεπτά διάλειμμα
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 16 euro / άτομο

Ημέρες και ώρες Ταμείου:
Καθημερινά απο 10:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00.
Τηλέφωνο ταμείου: 210 3609400

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=ngXwPKMVD1g&feature=related
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...