Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι εφοριακοί καταγγέλουν τον Ροντούλη για ρουσφέτι στη Λάρισα

Την καταγγελία ότι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, παρενέβη εξωθεσμικά, ώστε να μη συγχωνευθούν οι ΔΟΥ Αγιάς και Τυρνάβου, που εδρεύουν στο νομό του, έκαναν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εφοριακών, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Όπως κατήγγειλαν, ο Αστέριος Ροντούλης ζήτησε να εξαιρεθούν από το πρόγραμμα συγχώνευσης των εφοριών σε όλη την Ελλάδα οι συγκεκριμένες εφορίες και, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΔΟΥ, Χαράλαμπο Νικολακόπουλο, το αίτημα του υφυπουργού έγινε αποδεκτό.

 Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις εφορίες. Κατά συνέπεια, οι εφοριακοί προχωρούν κανονικά στην προγραμματισμένη για την Πέμπτη και Παρασκευή απεργία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης το κλίμα ήταν τεταμένο με τον υπουργό Οικονομικών να απειλεί τους εφοριακούς ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον τους για τα διαφυγόντα έσοδα του Δημοσίου κατά τις ημέρες της απεργίας.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, τα χρήματα θα διεκδικηθούν από τις προσωπικές περιουσίες των απεργών. Επίσης, ο κ Βενιζελος τους ενημέρωσε ότι το ΥΠΟΙΚ θα κινηθεί νομικά προκειμένου η απεργία να κηρυχτεί παράνομη και καταχρηστική.

Από την πλευρά τους, οι εφοριακοί διεμήνυσαν ότι θα προχωρήσουν κανονικά στην απεργία, ενώ θα πραγματοποιήσουν και σύσκεψη προκειμένου να εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...